Våra Tjänster

Vi på Mosjö Byggfirma erbjuder en mängd olika tjänster till våra privat
och företagskunder – Det här gör vi:

Byggnation av Pooler

En pool är den nya drömmen för de allra flesta. Ganska snart kan du ha en tropiskt sjö med en enastående liten oas mitt i din trädgård. Vi utför allt från första spadtaget till ett färdigt poolområde med total entreprenad där du kan välja mellan vilket yta du vill ha runt poolområdet som tex trall, Marksten eller stämpelbetong (mark klinkers).

Anläggning av Tak

Vi utför takbyten med Benders betongpannor eller tegel. Vi utför hela jobbet från att komma och besikta vad som behöver göras till att bygga egen ställning.

Byggnation av altan & uterum

Vi bygger allt från enklare altaner till färdiga vinterträdgårdar allt efter era önskemål. Vill du glasa in en befintlig altan? Vi ger dig en kostnadsfri offert.

Mark och grundarbeten

Vi gör villagrunder allt från enklare villaplattor, till mer avancerade som behöver pålas. Vi gör även hela trädgårdar som anläggning av gräsmattor samt bygger stödmurar och lägger marksten.

Platt och Marksättning

För en snygg och väl genomtänkt markbeläggning är det viktigt att noga planera vad man vill ha. Vi hjälper dig gärna med det, och kan komma med olika förslag. Hos våra medarbetare finns kompetens inom områdena som behövs vid en markanläggning.